מצרכים:
- כוס וחצי עדשים שחורות לא מבושלות
- בטטה קטנה
- בצל סגול קצוץ
- 10 עגבניות שרי חתוכות
- 2-3 צנוניות חתוכות לקוביות
- עלי חסה חתוכים
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה
- 2 כפות שמן זית
- 2 לימונים סחוטים
- תבלינים – מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
- מבשלים את הבטטה במים חמים עד שמתרככת. מצננים מעט, מקלפים וחותכים לקוביות.
- שמים את העדשים בסיר עם הרבה מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות. מסננים היטב ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.