מצרכים:
- 50 גרם שקדים מולבנים פרוסים
- 50 גרם גרעיני דלעת
- 50 גרם שומשום
- גרם גרעיני חמנייה 100
- גרם פקאן טבעי קצוץ גס 80
- כוס חמוציות 1\2
- 2 חלבונים
- כוס סוכר חום 1\2
אופן ההכנה:
- לערבב את כל הפיצוחים ,יחד עם הסוכר.
- להוסיף את החלבונים ולערבב היטב.
- בעזרת שתי כפיות גורפים מהעיסה ומסדרים בצורת עוגייה על הנייר אפיה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך כרבע שעה (הם נוטות להישרף לכן לא לאפות יותר מדי).
- מוציאים מהתנור ומחכים שיתקררו לחלוטין ויתקשו.