מצרכים:
- כף שמן זית
- בצל גדול קצוץ
- 3 שיני שום קצוץ
- 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- 3/4 פחית מי קוקוס (עד 80 קלוריות ל100 מ״ל)
- תבלינים: כף אבקת קארי, 1/2 כפית כורכום, כפית שבבי צ׳ילי, 1/2 כפית מלח
- כף סויה
מלמעלה:
שליש כוס בצל ירוק קצוץ
חצי צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
- מניחים את רצועות העוף בקערה עם אבקת קארי, כורכום ורוטב סויה. מערבבים היטב ומניחים בצד.
- מחממים מחבת שטוחה ורחבה על ומוסיפים את שמן הזית.
- מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים אותם במשך מס׳ דקות, עד שהם מתרככים.
- מגבירים את הלהבה לאש גבוהה ומוסיפים את נתחי העוף המתובלים.
- מקפיצים אותם כמה דקות ומחזקים מעט את התיבול – מוסיפים עוד חצי כפית של כורכום וקארי, ועוד כף סויה.
- מוסיפים את מי הקוקוס ומתבלים במלח ושבבי צ’ילי. מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש.
- מבשלים בבעבוע עדין כמה דקות עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול.
- מפזרים מעל בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק.