פילה דג עם פטריות

 

מצרכים:

  1. 300 גרם דג אמנון 
  2. 2 כפות שמן זית
  3. 2 כוסות פטריות קצוצות / /4 קופסת שימורים
  4. 1/2 כוס מיץ לימון 
  5. עגבנייה פרוסה 
  6. תבלינים – מלח, פלפל שחור ורוזמרין לפי הטעם 
  7. תרסיס שמן לשימון התבנית

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום בינוני. מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים
  2. מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הפטריות. מאדים על אש נמוכה עד לריכוך, ומוסיפים 2 כפות ממיץ הלימון. מתבלים, מערבבים ומסירים מהאש.
  3. שופכים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית, מעטרים בפרוסות העגבנייה ומטפטפים על התבנית את 2 כפות מיץ הלימון הנותרות. אופים 20 דקות.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים