מצרכים:
- חציל
- כף שמן
- 4 פרוסות גבינה צהובה 15%
- 100 גרם בולגרית
- 2 כפות רסק
- 1/3 כוס מים
- ירקות – פטריות, בצל..
- תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו טחון, בזיליקום טחון
אופן ההכנה:
- קלפו את החציל, חתכו לאורך ופזרו מלח, המתינו עד הוצאת נוזלים.
- ספגו את הנוזלים על נייר סופג. הברישו במעט שמן זית.
- הכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-20 דקות.
- בינתיים בשלו רוטב מהיר לפיצה, מרסק, 1/3 כוס מים, מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום.
- הוציאו מהתנור, מרחו את הרוטב, ואחריו את הגבינות וירקות שונים
- אפו בתנור לעוד 10 דקות.