פיצה טונה

 

מצרכים:

  1. קופסת טונה במים
  2. ביצה 
  3. כף גבינה 
  4. 2 פרוסות גבינה צהובה 15%
  5. כף רסק עגבניות 
  6. תבלינים – מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום

 

אופן ההכנה:

  1. מסננים היטב את הטונה היטב ומערבבים בקערה עם כף גבינה וביצה. 
  2. משטחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-5 דקות, על 200 מעלות.
  3. מוציאים מהתנור ומורחים רסק עגבניות, שמים את הגבינה ואת התוספות.
  4. מכניסים לתנור לעוד 10 דקות.

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים