מצרכים:
- ביצה
- בננה בשלה
- תרסיס שמן לטיגון
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/4 כפית אבקת אפיה
- 1/4 כפית קינמון
אופן ההכנה:
- חותכים את הבננה לפרוסות דקות או מועכים עם מזלג
- טורפים את הביצה בקערה ומערבבים עם הבננות עד קבלת תערובת אחידה
- מחממים מחבט עם מעט שמן על אש נמוכה. יוצקים למחבת את מחצית מהבלילה ומטגנים מספר דקות, עד שהפנקייק כמעט מוכן וצדו העליון יציב.
- הופכים בזהירות ומגנים כ-3 דקות נוספות.
- חוזרים על אותה פעולה עם הבלילה שנותרה