פנקייק בננה

מצרכים:

  1. ביצה
  2. בננה בשלה 
  3. תרסיס שמן לטיגון 
  4. 1/2 כפית תמצית וניל 
  5. 1/4 כפית אבקת אפיה
  6. 1/4 כפית קינמון

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבננה לפרוסות דקות או מועכים עם מזלג
  2. טורפים את הביצה בקערה ומערבבים עם הבננות עד קבלת תערובת אחידה
  3. מחממים מחבט עם מעט שמן על אש נמוכה. יוצקים למחבת את מחצית מהבלילה ומטגנים מספר דקות, עד שהפנקייק כמעט מוכן וצדו העליון יציב.
  4. הופכים בזהירות ומגנים כ-3 דקות נוספות. 
  5. חוזרים על אותה פעולה עם הבלילה שנותרה

תוכן עניינים

מתכונים נוספים