רפאלו

 

מצרכים:

  1. גרם שוקולד לבן  100
  2. גרם חמאה / כף שמן קוקוס 25
  3. כוס חלב 1\3 
  4. קורט מלח
  5. גרם פתי בר 200
  6. קוקוס טחון

אופן ההכנה:

  1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה1
  2. מוסיפים חמאה, חלב ומלח וממסים יחד במיקרוגל לתערובת אחידה.
  3. שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ומוסיפים פנימה. 
  4. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 
  5. מצננים את התערובת במשך 45 דקות במקרר.
  6. כשהתערובת יציבה יוצרים ממנה כדורים ומגלגלים בקוקוס טחון.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים