מצרכים:
- 2 כוסות חומוס מבושל סנפרוסט (330 גרם)
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 2-3 שיני שום
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- קופסת רסק עגבניות (100 גרם)
- 1.5 כוסות מים
- כף שמן
- תבלינים: כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית, 1/2 כפית כמון
אופן ההכנה:
- בסיר בינוני מטגנים שום עם כף שמן.
- מוסיפים את ההתבלינים ומטגנים כ -2 דקות נוספות.
- מוסיפים את העגבניות עד להתרככות.
- מוסיפים את גרגרי החומוס, רסק העגבניות, המים והמערבבים.
- מבשלים כ- 10 דקות בסיר מכוסה חלקית.
- מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים כ-5 דקות נוספות